ongelukkig op je werk?


In de komende maanden publiceer ik een serie over 'Ongelukkig op je werk. De twaalf meest voorkomende problemen en hoe je daarmee kunt omgaan' in mijn nieuwsbrief en op sociale media.


Als coach zie ik veel van de problemen die mijn cliënten hebben op mijn werk en hoe moeilijk dat is. Elke cliënt is uniek, maar ik zie ook thema's die steeds terugkomen. Ik denk dat het heel interessant is om wat te vertellen over de meest voorkomende.


Er zijn geen oplossingen die voor iedereen werken, want elke persoon en elke situatie is uniek - iedereen moet ontdekken wat werkt voor hem of haar. In deze serie vertel ik over de aanpak en de technieken die daarbij kunnen helpen.


Interessant? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief via de popup, of stuur me een bericht op info@parquicoaching.com.

Recente blogposts

Alles weergeven