top of page
Coaching praktijk

wat werkt er dan wel?

Goedbedoeld advies, zelfhulpboeken of algemene waarheden helpen maar zelden

wat jou uniek maakt

In onze coachingsessies focussen we op wat jou uniek maakt. Wie ben je? Hoe zie je de wereld? Waar worstel je mee? Wat zijn je dromen en je valkuilen? Ik stel je vragen waardoor je op een nieuwe manier gaat nadenken en op onontgonnen gebied terecht komt. Ik daag je uit en ik leer je nieuwe vaardigheden, helemaal toegespitst op wie jij bent en wat jij nodig hebt in jouw situatie.

Echte verandering

Als je echte verandering wilt, moeten we naar de verschillende niveaus kijken waar we als mens mee te maken hebben. Daarom werk ik met je op een existentieel, een psychologisch en een praktisch niveau. Als al die niveaus goed samenwerken, zal je anders naar de wereld gaan kijken, anders te werk gaan en zal je anders naar de wereld gaan kijken, anders met je werk omgaan en je veel vrijer en blijer voelen

ben je er klaar voor?

Voor succesvolle life coaching moet je dingen willen onderzoeken en openstaan voor verandering. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar als we het goed doen, kan het je leven ingrijpend veranderen. Ben je er klaar voor?

bottom of page